- 175 g mel
- 250 g sukker
- 50 g kakao
- 1 tsk vanille
- 1 tsk bagepulver
- 150 g margerine
- 2 æg
- ½ dl mælk
- ½ dl appelsinsaft
- 100 g groft hakket chokolade
tirsdag den 30. marts 2010
Microbølge tilberedning af kage
Meget mod manges overbevisning, så kan man faktisk godt bage spiselige kager i en microbølgeovn.
Ingredientser:
Bland alle ingredientserne og fordel massen i et smurt tærtefad (Ø 25 cm) og dekorer kagen med lidt hakkede mandler.
Bag den 3 min. ved 800W og derned ca. 5 min. ved 450W eller 35 min ved 170grader og 10 min ved eftervarme.
Kagen smager godt, og er hurtigere at bage end i normal ovn, men den får ikke helt den samme sprødhed som i en konventionel ovn.
Kagen kan f.eks. serveres med is og/eller frisk frugt.
Bon apetit.
Eva Maria
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar