tirsdag den 30. marts 2010

Microbølge tilberedning af kage

Meget mod manges overbevisning, så kan man faktisk godt bage spiselige kager i en microbølgeovn.

Ingredientser:
  • 175 g mel
  • 250 g sukker
  • 50 g kakao
  • 1 tsk vanille
  • 1 tsk bagepulver
  • 150 g margerine
  • 2 æg
  • ½ dl mælk
  • ½ dl appelsinsaft
  • 100 g groft hakket chokolade

Bland alle ingredientserne og fordel massen i et smurt tærtefad (Ø 25 cm) og dekorer kagen med lidt hakkede mandler.

Bag den 3 min. ved 800W og derned ca. 5 min. ved 450W eller 35 min ved 170grader og 10 min ved eftervarme.

Kagen smager godt, og er hurtigere at bage end i normal ovn, men den får ikke helt den samme sprødhed som i en konventionel ovn.

Kagen kan f.eks. serveres med is og/eller frisk frugt.

Bon apetit.

Eva Maria

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...