lørdag den 27. juni 2009

Myntegelé - del 2

Så blev myntegeléen endelige færdig. Igår blev den siede væske varmet op, mynteblade tilsat, og det hele blev hældt på glas.

Desværre viste det sig at væsken ikke geléterede godt nok, så igår aftes blev det hele hældt tilbage i gryden og kogt op med husblas, så geléen fik den rigtige konsistens.

Det var også meningen at geléen skulle have været lidt mere grøn, men selv om at jeg brugte ca. ti gange så meget grøn frugtfarve fra Dr. Oethker, så forblev den tefarvet.

Det var sjovt at lave gelé.

Hav det godt.

Eva Maria

1 kommentar:

  1. Husblas er en sjov ting - en mellemting mellem gennemsigtige flæskesvær og plasticposer. Morsom at trykke vandet af efter udblødning. Næste gang vil jeg måske advokere for at bruge gul Melatin. Men som vi jo så, virkede det godt. Og geléen kan ganske enkelt ikke købes bedre - selv ikke hos en specialiseret engelsk eller skotsk købmand. Smagen er uovertruffen. Nu skal jeg så bare ha' lammet i ovnen. Tak min egen!

    Din hamSter

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...