fredag den 21. januar 2011

Tofarvet orangechokolade

Denne tofarvede chokolade med orange-smag er ganske let at lave. Og kræver kun lidt forberedelse og lidt oprydning.
Ingredientser:
- 150 g mørk chokolade
- 150 g hvid chokolade
- 2 dråber orange olie (ikke at forveksle med essens, dette er en æterisk olie)

Find et fad med et areal på ca. 15cm x 30cm og for det med bagepapir.

Hak chokoladerne og smelt den mørke og den hvide chokolade seperat, når det er smeltet tilsæt så en dråbe orange olie til hver chokoladetype. Når du hakker chokoladerne, så gør det da fint, da det så er lettere at smelte. Vær især opmærksom på at den hvide chokolade ikke får det for varmt, da den så bliver ubrugelig.

Hæld skiftevis en spiseskefuld mørk og lys chokolade op i fadet. Når der ikke er mere chokolade at hælde op, så rør lidt rundt i chokoladen med et grillspyd, for at danne marmormønstret.

Stil derefter chokolade koldt så den kan stivne. Når chokolade en stivnet, tag den da ud fadet og skær den ud.
Ganske nemt og enkelt.

Mange hilsener,
Eva Maria

    Ingen kommentarer:

    Send en kommentar

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...